Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας συμβάσεως ιδιωτικού δικαίου για την ανάθεση έργου (κωδ. 200/965)

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΜΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ

 

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ σύμφωνα με απόφαση της από 18-3-2021 Πράξης της Επιτροπής Ερευνών της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου «Πρόταση για την βέλτιστη αξιοποίηση των ακινήτων και των κληροδοτημάτων της Ακαδημίας Αθηνών» (κωδ. 200/965) που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2021, με επιστημονικό υπεύθυνο τον Καθηγητή  Χρήστο Ζερεφό, Γενικό Γραμματέα της Ακαδημίας Αθηνών, Ακαδημαϊκό, προτίθεται να προβεί στην ανάθεση έργου ως κάτωθι:

Μία (1) θέση Συνεργάτη με συγκεκριμένο αντικείμενο.

 

Όροι συνεργασίας:

Η σύμβαση που θα υπογραφεί με την Ακαδημία Αθηνών/Ε.Λ.Κ.Ε. θα είναι σύμβαση μίσθωσης έργου με συνολικό κόστος 25.000,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και περιλαμβάνει την αμοιβή του Συνεργάτη και όλες τις πιθανές νόμιμες κρατήσεις υπέρ ΕΦΚΑ εργοδότη καθώς και τον αναλογούντα στις περιπτώσεις αυτές σύμφωνα με τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας φόρο. Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται στους δώδεκα μήνες.

 

Αντικείμενο απασχόλησης:

Το αντικείμενο της απασχόλησης αφορά στη μελέτη των προσκομμάτων που θέτει η υφιστάμενη νομοθεσία στην αξιοποίηση και διαχείριση των κοινωφελών περιουσιών και των ακινήτων τους με σκοπό την υποβολή προτάσεων για την βέλτιστη αξιοποίηση και την τροποποίηση της νομοθεσίας.

 

Το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης είναι διαθέσιμο εδώ.

 

 

 

 

Ημερομηνία: 
23/04/2021
Είδος Ανακοίνωσης: 
Προκηρύξεις