Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη σύμβασης ανάθεσης έργου με αντικείμενο «Εποπτεία της εκπαίδευσης 3 Ινδών φοιτητών σε θέματα αγροκλιματικών δεικτών και της μεταβολής τους κατά την εξελισσόμενη ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή»

 

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος AdaptNET: Strengthening education, research and innovation for climate smart crops in India” (Κωδικός Έργου 200/918) που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση με επιστημονικό υπεύθυνο τον κ. Χρήστο Ζερεφό, Ακαδημαϊκό, προτίθεται να προβεί στην ανάθεση έργου ως κάτωθι:

Μία (1) θέση Συνεργάτη με συγκεκριμένο αντικείμενο.

Όροι συνεργασίας:

Η σύμβαση που θα υπογραφεί με την Ακαδημία Αθηνών/Ε.Λ.Κ.Ε. θα είναι σύμβαση μίσθωσης έργου με συνολικό κόστος έως 5.500 ευρώ μικτά και περιλαμβάνει την αμοιβή του Συνεργάτη και όλες τις πιθανές νόμιμες κρατήσεις υπέρ ΕΦΚΑ εργοδότη καθώς και τον αναλογούντα στις περιπτώσεις αυτές σύμφωνα με τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας φόρο. Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται από 1/06/2022 έως 14/08/2022 (2.5 μήνες).

Αντικείμενο απασχόλησης:

Το αντικείμενο της απασχόλησης αφορά στην ποπτεία της εκπαίδευσης 3 Ινδών φοιτητών σε θέματα αγροκλιματικών δεικτών και της μεταβολής τους κατά την εξελισσόμενη ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή.

Απαραίτητα προσόντα:

  • Πτυχίο Φυσικής
  • Μεταπτυχιακό Τίτλο στη Μετεωρολογία
  • Διδακτορικό δίπλωμα στις Γεωπεριβαλλοντικές Επιστήμες
  • Υπερδεκαετής ερευνητική εμπειρία στη μελέτη των μεταβολών κλιματικών παραμέτρων και των επιπτώσεών τους, ακραίων καιρικών φαινομένων, και ανάλυση αγροκλιματικών δεικτών. 

Επιθυμητά προσόντα

  • Επιστημονικές δημοσιεύσεις και συμμετοχή σε ερευνητικά έργα συναφή με το αντικείμενο της προκηρυσσόμενης θέσης
  • Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας
  • Γνώση H/Y

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση με σφραγισμένο φάκελο που θα περιέχει αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα τεκμηριώνονται τα ανωτέρω προσόντα καθώς και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που κατά την κρίση τους θα βοηθήσει την επιτροπή επιλογής στη διαμόρφωση γνώμης για την καταλληλότητά τους.

 

Το επίσημο πλήρες κείμενο της προσκλήσεως είναι διαθέσιμο εδώ.

 

Υποβολή φακέλων κατά το διάστημα από 20/05/2022 έως και 03/06/2022

 

Ημερομηνία: 
18/05/2022
Είδος Ανακοίνωσης: 
Προκηρύξεις